Tietoa


 

Olen lohjalainen 21-vuotias datanomi ja demariaktiivi. Toimin tällä hetkellä muun muassa SDP:n Uudenmaan piirin hallituksen jäsenenä ja Lohjan kaupungin kaupunkisisältöjaoston jäsenenä.

Olen äskettäin valmistunut datanomiksi ja minulla on toiminimi, jolla olen tehnyt sivutoimisesti muun muassa nettisivuja.

Olen politiikassa, koska haluan muuttaa asioita. Politiikan teon aloitin 15-vuotiaana Demarinuorissa ja olen toiminut aiemmin muun muassa Lohjan nuorisovaltuuston varapuheenjohtajana, nuorisovaltuuston lautakuntaedustajana ja SDP:n puoluekokousedustajana Seinäjoen ja Lahden puoluekokouksissa. Opittavaa on vielä paljon, mutta poliittinen päätöksenteko ja järjestötyö on alkanut pikkuhiljaa tulla tutuksi ja tehtävät vastuullisemmiksi. Tämä antaa mahdollisuuksia vaikuttamiseen – eli asioiden muuttamiseen. Ajatuksiani siitä miten asioita pitää muuttaa voit lukea muun muassa täältä nettisivuiltani. Asioiden muuttaminen paremmaksi on hidas ja vaikea prosessi, mutta ei mahdoton jos jokainen kantaa kortensa kekoon – itse yritän sen tehdä parhaani mukaan.